Algemene voorwaarden

1. Betalingen
2. Fotoshoot
3. Annuleren
4. Fotoproducten
5. Cadeaubonnen
6. Levertijden
7. Auteursrecht
8. Privacy & Persoonsgegevens
9. Wijzigingen Algemene Voorwaaarden Sugarcoated Pictures

Bij boeking van een fotoshoot ga je als klant akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

  1. Betalingen

Ter bevestigng van een Sugarcoated fotoshoot ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totale fotoshootkosten welke binnen 7 dagen na factuurdatum dient te worden voldaan.

Een fotoshoot is pas definitief geboekt als de aanbetaling van 50% is ontvangen op onze bankrekening. Indien er geen aanbetaling binnen 7 dagen na factuurdatum op de bankrekening is ontvangen is er geen afspraak!

De overige 50% fotoshootkosten dienen op de dag van de fotoshoot in de fotostudio gepint te worden.

  1. Fotoshoot

Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u per mail een vragenlijst. De vragenlijst dient binnen 7 dagen dagen geretourneerd te worden aan Sugarcoated Pictures. Dit is in belang van de kwaliteit van het eindresultaat!!!

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang u een bevestiging van de gemaakte afspraak. In deze bevestiging staat alle belangrijke informatie over de dag van de fotoshoot.

  1. Annuleren

Annuleren kan uitsluitend via email tot uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum. Hierbij vervalt echter wel de aanbetaling. Indien de afspraak minder dan 2 weken van te voren wordt geannuleerd, dient het volledige fotoshoot bedrag te worden voldaan.

  1. Fotoproducten

CadeauBonnen worden binnen 24 uur verstuurd na ontvangst van betaling.

Sugarcoated Pictures is niet verantwoordelijk, wanneer het eindproduct, qua kleur, afwijkt van de weergave op het beeldscherm van je computer/laptop/iPad/telefoon. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Sugarcoated Pictures werkt), hier door kun je de kleuren op je eigen beeldscherm anders ervaren dan de kleur en/of helderheid van de foto’s in werkelijkheid is.

Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

Sugarcoated Pictures is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt anders dan de door Sugarcoated Pictures gebruikte of geadviseerde leveranciers.

  1. Cadeaubonnen

Sugarcoated Pictures levert uitsluitend gepersonaliseerde cadeaubonnen. Cadeaubonnen kunnen dan ook niet worden geretourneerd met teruggaaf van betaling. Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van maximaal 1 jaar. De vervaldatum wordt duidelijk op de cadeaubon aangegeven. Na 1 jaar vervalt de waarde van de cadeaubon, tenzij anders tijdig en schriftelijk is overeengekomen.

  1. Levertijden

Op alle nabestellingen zitten levertijden, deze zijn per product verschillend en worden ten alle tijde bij bestelling aangegeven.

  1. Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s en/of digitale bestanden blijft te allen tijde bij Sugarcoated Pictures tenzij anders overeen gekomen.

De digitale bestanden en foto's zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet, je koopt tenslotte de bestanden en niet de rechten.

Bij aanschaf van foto's en/of digitale bestanden (Hoge resolutie) heb je het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan foto's en/of digitale bestanden voor commerciële doeleinden of wedstrijden te gebruiken.

Bij twijfel of vragen over gebruik, neem gerust contact met ons op.

  1. Privacy & Persoonsgegevens

Sugarcoated Pictures zal nooit de persoonsgegevens, zoals bij ons bekend, openbaar maken of doorgeven aan derden. Foto's van klanten worden enkel en alleen door ons geplaatst op onze facebook/site/instagram na het verkrijgen van toestemming.

  1. Wijzigingen Algemene Voorwaarden Sugarcoated Pictures

Sugarcoated Pictures mag te allen tijde deze algemene voorwaarden wijzigen of aanvullen. Indien van toepassing zullen wijzigingen tijdig en per email bekend worden gemaakt.

Kvk: 24406636

Partner van Vrijgezellenfeesten.nu

Get Sugarcoated - Contact us now!