Hoe gaat het precies in z’n werk?

Als je een shoot wil boeken, maak je een afspraak via deze pagina. Iedere afspraak is maatwerk, dus we moeten het een en ander doorspreken voordat je naar de fotostudio komt. Om het proces overzichtelijk te maken, hebben we een ‘Get Sugarcoated’-stappenplan opgesteld:

Stap 1 – Je mailt ons en we prikken een datum voor je Sugarcoated fotoshoot-arrangement. 

Stap 2 – Nadat we een datum hebben geprikt en je een aanbetaling* hebben gedaan, mailen we je een vragenlijst. Op basis van jouw werk, hobby’s, sport, favoriete eten etc. bedenken we thema’s voor jouw shoot.

Stap 3 – Het is tijd voor de fotoshoot. We loodsen je met ons professionele en gezellige team door de goed voorbereide shoot heen.
Je make-up en haar worden verzorgd door de visagiste/haarstyliste. En omdat styling niet mag ontbreken, heeft de styliste de outfits in de besproken thema’s al voor je klaar hangen.
Met een hapje, een drankje, poseertips & trics en de nodige humor werken we samen aan een geweldig eindresultaat!

Stap 4 – Na de fotoshoot ontvang je van ons een selectie van de mooiste en leukste foto’s. Je mailt ons je keuze door en wij bewerken ze. 

Stap 5 – You’ve got mail! Nou ja, You’ll get mail! Uiterlijk twee weken na het doorgeven van jouw favoriete foto’s, sturen wij je het eindresultaat digitaal toe. Dit zijn de zeer zorgvuldig nabewerkte foto’s in een hoge resolutie. 

*Over die aanbetaling: Wij mailen je een aanbetalingsfactuur voor 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van je aanbetaling staat je afspraak vast!

Get Sugarcoated - Contact us now!