Hoe gaat het precies in z’n werk?

Stap 1 – Je mailt ons en we prikken een datum voor je Sugarcoated fotoshoot.

Stap 2 – Wij mailen je een factuur voor de aanbetaling a 50% van het totaalbedrag en je maakt deze aan ons over. Na ontvangst van je aanbetaling staat je afspraak vast!

Stap 3 – Wij mailen je een vragenlijst en in overleg gaan we persoonlijke thema’s bedenken voor jouw shoot, gebaseerd op bijvoorbeeld je werk, hobby’s, sport, favoriete eten, etc.

Stap 4 – Fotoshoot! We loodsen je met ons professionele en gezellige team door de goed voorbereide shoot heen. Je make-up en haar worden verzorgd door de visagiste/haarstyliste. Omdat styling niet mag ontbreken heeft de styliste de outfits in de besproken thema’s al voor je klaar hangen. Een hapje, glaasje Prosecco, poseer tips en trics, de nodige humor en natuurlijk een geweldig eindresultaat maken deze unieke belevenis compleet!

Stap 5 – Binnen één week na de fotoshoot ontvang je van ons een selectie van de mooiste en leukste foto’s. Je mailt ons je keuze door en wij gaan met het bewerken aan de slag.

Stap 6 – You’ve got mail! Uiterlijk twee weken na het doorgeven van jouw favoriete foto’s sturen wij je de eindresultaten digitaal toe. Dit zijn de zeer zorgvuldig nabewerkte foto’s in een hoge resolutie. Heb je een arrangement met prints gekozen dan ontvang je deze binnen 10 dagen na de digitale versies van je foto's.

Get Sugarcoated - Contact us now!