Wat is Sugarcoated?

Het team van Sugarcoated behoort tot de internationale top als het gaat om het creëren van een authentiek beeld, gebaseerd op pin-up en vintage foto’s uit de jaren ’40 en ’50. Sugarcoated laat zich volop inspireren door de iconische stijl en beelden uit dat tijdperk, maar streeft geen klakkeloze imitatie na. Elke look, elke foto is uniek. Het team creëert welbewust en met zorg een bijzonder portret van jou: jouw vintage alter ego dat in jou verborgen zit, en nu naar buiten treedt!

De fotoshoot

Vooraf neemt de styliste/fotografe de door jou gewenste looks, sfeer en uitstraling met je door. Zij brengt samen met jou je voorkeuren en wensen in beeld: glamourous en extraordinaire, speels en onschuldig of toch sexy en geraffineerd? Op de dag van de shoot word je ontvangen met een glaasje prosecco en een inspirerende peptalk, om je helemaal op je gemak te stellen. Daarna gaat de visagiste/hairstyliste met je aan de slag. Daarna de juiste outfit en accessoires en je transformatie naar een jaren ’40 ‘’sultry siren’’ of een ‘50’s ‘’vintage vixen’’ is bijna compleet!

Eenmaal voor de camera zorgt de Sugarcoated styliste/fotografe er met de nodige aanwijzingen voor dat je je op je gemak voelt en als een ware vintage pro voor de camera staat.

Wie is Sugarcoated?

De persoon achter Sugarcoated is Vivian kramer gezegd Freher. Een gerenommeerd styliste, actief voor veel uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder veel bekende (internationale) magazines. Sugarcoated markeerde voor Vivian een volgende stap vooruit: van styliste naar de regisseuse van het totaalplaatje: concept, styling èn fotografie.

Met Sugarcoated geeft Vivian uiting aan haar fascinatie en liefde voor de (life)style van de 40’s en 50’s. En brengt zij dit ideaalbeeld op een leuke en toegankelijke manier binnen handbereik voor iedereen. Samen met een top team aan visagisten/hairstylisten die elkaar afwisselen vormt ze Sugarcoated!

Get Sugarcoated - Contact us now!