Algemene voorwaarden

1. Betalingen
2. Fotoshoot
3. Annuleren
4. Fotoproducten
5. Cadeaubonnen
6. Levertijden
7. Auteursrecht
8. Privacy & Persoonsgegevens
9. Wijzigingen Algemene Voorwaaarden Sugarcoated Pictures

Bij boeking van een fotoshoot en/of party, en het voldoen van de aanbetaling, ga je als klant akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

  1. Betalingen

Ter bevestiging van een Sugarcoated fotoshoot ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totale fotoshoot of party kosten welke binnen 7 dagen na factuurdatum dient te worden voldaan.

Een fotoshoot of party is pas definitief geboekt als de aanbetaling van 50% is ontvangen op onze bankrekening. Indien er geen aanbetaling binnen 7 dagen na factuurdatum op de bankrekening is ontvangen is er geen afspraak!

De overige 50% fotoshoot kosten factureren we je ca 2 weken voor je shoot en deze dienen voor de dag van de fotoshoot voldaan te zijn.

  1. Fotoshoot / Party

Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u per mail een vragenlijst. De vragenlijst dient binnen 7 dagen dagen geretourneerd te worden aan Sugarcoated Pictures. Dit is in belang van de kwaliteit van het eindresultaat!!!

Voorafgaand aan de fotoshoot of de party ontvang je een bevestiging van de gemaakte afspraak. In deze bevestiging staat alle belangrijke informatie over de dag van de fotoshoot.

  1. Annuleren / Te laat komen

Fotoshoot
We rekenen op je en het
Sugarcoated team staat op de door jou gekozen datum en tijd voor jou klaar. Het verzetten van je shoot kan uitsluitend via email tot uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum. Wil je de shoot volledig annuleren, en laat je ons dit uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum weten, dan ontvang je van ons de aanbetaling als (cadeaubon) tegoed bij Sugarcoated. Deze is 1 jaar geldig. Indien de afspraak minder dan 2 weken van tevoren wordt geannuleerd, vervalt de aanbetaling helaas. 

Party
1,5 week voor jullie party horen we graag definitief met hoeveel personen jullie komen. Van dat aantal gaan we uit met onze personeelsplanning, de boodschappen en alle overige voorbereidingen. Mocht er daarna nog iemand afvallen dan kunnen we daar helaas geen rekening mee houden en zal de totaalprijs hetzelfde blijven.  

We rekenen op je en we staan voor je klaar.Kom je te laat voor je afspraak dan gaat deze tijd helaas van je afspraak af. Super zonde, kom op tijd! 

  1. Fotoproducten

Onbewerkte foto' geven wij nooit af! 

Cadeaubonnen worden verstuurd na ontvangst van betaling.

Sugarcoated Pictures is niet verantwoordelijk, wanneer het eindproduct, qua kleur, afwijkt van de weergave op het beeldscherm van je computer/laptop/iPad/telefoon. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm (zoals die waarmee Sugarcoated Pictures werkt), hier door kun je de kleuren op je eigen beeldscherm anders ervaren dan de kleur en/of helderheid van de foto’s in werkelijkheid is.

Je hebt in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding.

Sugarcoated Pictures is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door jezelf of derden zijn gemaakt anders dan de door Sugarcoated Pictures gebruikte of geadviseerde leveranciers.

  1. Cadeaubonnen

Sugarcoated Pictures levert uitsluitend gepersonaliseerde cadeaubonnen. Cadeaubonnen kunnen dan ook niet worden geretourneerd met teruggaaf van betaling. Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van maximaal 1 jaar. De vervaldatum wordt duidelijk op de cadeaubon aangegeven. Na 1 jaar vervalt de waarde van de cadeaubon, tenzij anders tijdig en schriftelijk is overeengekomen.

  1. Levertijden

Op alle nabestellingen zitten levertijden, deze zijn per product verschillend en worden ten alle tijde bij bestelling aangegeven.

  1. Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s en/of digitale bestanden blijft te allen tijde bij Sugarcoated Pictures tenzij anders overeen gekomen.

De digitale bestanden en foto's zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet, je koopt tenslotte de bestanden en niet de rechten.

Bij aanschaf van foto's en/of digitale bestanden (Hoge resolutie) heb je het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan foto's en/of digitale bestanden voor commerciële doeleinden of wedstrijden te gebruiken.

Onbewerkte foto's geven wij nooit af, het is half werk!

Bij twijfel of vragen over gebruik, neem gerust contact met ons op.

  1. Privacy & Persoonsgegevens

Sugarcoated Pictures zal nooit de persoonsgegevens, zoals bij ons bekend, openbaar maken of doorgeven aan derden. Foto's van klanten worden enkel en alleen door ons geplaatst op onze facebook/site/instagram na het verkrijgen van toestemming.

  1. Wijzigingen Algemene Voorwaarden Sugarcoated Pictures

Sugarcoated Pictures mag te allen tijde deze algemene voorwaarden wijzigen of aanvullen. Indien van toepassing zullen wijzigingen tijdig en per email bekend worden gemaakt.

Kvk: 24406636

Partner van Vrijgezellenfeesten.nu

Get Sugarcoated - Contact us now!