Inspiring Looks @ The Rockabilly Rave

De kunst afkijken

Vorig weekend waren wij op de Rockabilly Rave, HET Rock'n Roll festival van Europa, in de UK. Hij stond al lang op ons verlanglijst en nu was het eindelijk zover. Naast de muziek, de gezelligheid,
de stands ook vooral niet te missen, hele mooie en bijzondere mensen.

Hierbij een aantal ladies die wij er prachtig uit vonden zien.

IMG_3707

Veel gespot! Het volledig dichtgevouwen vintage sjaaltje om het haar met een mooi gekrulde lok of pony ervoor. Het zit heerlijk en staat super stylish. Style het af met een mooie zonnebril (altijd goed voor een decadente look), vintage oorbellen en natuurlijk een lekker kleurtje lippenstift.

Tip: Kijk bij de tweedehands/kringloop winkels in de buurt voor vintage sjaaltjes

IMG_3780deatil1   IMG_3780lowres

Deze jonge dame viel ons meteen op tussen de menigte. Haar rode haar in combi met de gele jurk, super! Groot fan zijn we van de Tiki Oorbellen en armbanden en natuurlijk de bloem in het haar die het geheel afmaakt. Op de Rave zagen we amper dames op hakken, zowel overdag als s'avonds werden er veel flatjes, gympjes of sandaaltjes gedragen. Wel zo comfortabel en absoluut net zo leuk.

Tip: Tiki oorbellen en armbanden onder andere te koop bij www.bowandcrossbones.com

3lowres   3detail1

Je kunt je leuk kleden maar met oprecht stralen maak je het af. Zie hier het ultieme voorbeeld. Super elegant, flirty, fun en zo classy. Accentueer je taille flink, een riem helpt daarbij. Dit geeft pit aan je vintage outfit. Om het af te maken is een sieraden set van een ketting met bijpassende oorbellen natuurlijk geniaal. De toon is dan gelijk gezet.

Tip: Voor prachtige en betaalbare vintage sieraden moet je bij www.vintagestore.nl zijn

3787lowres   3787detail

 Casual chique! Fan zijn we van de elegante top met striksluiting en matching oorbellen. Deze roodharige vamp maakt haar look af met een flink aantal prachtige gekleurde armbanden.
Een pittige finishing touch aan het vintage geheel!

Tip: Zoek op Etsy.com met de termen 1950, Lucite, Bakelite, Bangle(s) etc.

Get Sugarcoated - Contact us now!