Miss Pinup Benelux 2019; de voorronde in de Rotterdamse Tiki bar

OPEN Rotterdam, 11 feb 2019 Dit jaar organiseert onze Viv in samenwerking met Succubus voor het eerst de Miss Pinup Benelux verkiezing!  Er waren 5 voorrondes waarin maar liefst 161 pinups zich aan de jury konden presenteren. Hierbij een super leuke impressie van 1 van de voorrondes door omroep Open Rotterdam.  "Geen badpakkenronde en praatjes [...] Lees verder »

Van duf naar diva; nu ook Boudoir bij Sugarcoated!

RTV Rijnmond, 8 feb 2019 Het leek mij als lifestyleverslaggever leuk om dit arrangement te filmen. En in een opwelling maakte ik een afspraak met eigenaresse Vivian Kramer. Om zĆ©lf een keer gefotografeerd te worden. Instructies Een paar dagen voor de geplande fotoshoot kreeg ik een mail met instructies: "Lak alvast je nagels rood en [...] Lees verder »

Opening Sugarcoated SALON!

Havenloods, vr 2 maart 2018 Rotterdam - Al vijf jaar is Sugarcoated Pictures de plek voor een make-over en fotoshoot in vintage stijl. Vanaf zaterdag 3 maart kan je op de Rotterdamse Gouvernestraat ook terecht voor haar en make-up: van puntjes knippen tot een full make-over. Met en zonder fotoshoot, altijd klaar voor je close-up! [...] Lees verder »

SBS6; Hart van Nederland

Yeahhhh Hart van Nederland deed een super fijne reportage over de Sugarcoated leading lady Vivian in de vintage studio. Zou het haar lukken om in Vegas op dat podium terecht te komen? Vivian Kramer gezegd Freher, eigenaresse van Sugarcoated Pictures, doet mee in de Viva Las Vegas Pin-up Contest! Super spannend natuurlijk. SBS6 kwam langs [...] Lees verder »

Promo video 'Vintage style guide' boek

Wat is de clue van ons 'Vintage Style Guide' boek? Jezelf leren transformeren tot pin-up! En dat laten we je zien in deze korte promo video. From plain Jane to vintage vamp šŸ˜‰  

Algemeen Dagblad; 'Vintage Style Guide' boek!

De dag na de lancering van ons boekĀ (12-11-2016) lag er een krant op de deurmat. Het AD met een heel fijn stuk over ons... Vlak voor de lancering van ons 'Vintage Style Guide' boek in Donner van start ging sprak ik Chantal van het AD. In alle hectiek heb ik geen flauw idee meer wat [...] Lees verder »

Op de Belgische TV

We waren te zien op de Belgische tv bij het programma Iedereen Beroemd! De makers van 'Iedereen Beroemd" waren onder de indruk van het leven van Vivian Kramer gezegd Freher en haar bedrijf Sugarcoated Pictures. Ze hebben hierover een prachtig filmpje gemaakt!

Algemeen Dagblad

In hetĀ Algemeen Dagblad staat een stukĀ over onze Bachelorette Bash. Een zeer uitgebreid vrijgezellenfeest voor dames. Een samenwerking van Sugarcoated met de Leopard Lounge, de Tiki Bar en KingKong hostel.

Uit Agenda Rotterdam

Sugarcoated geeft styling tips voor de Nacht van de Kaap in de Rotterdamse Uit AgendaĀ  In de Uit Agenda van september geeft Sugarcoated styling tips voor de bezoekers van de Nacht van de Kaap. Tijdens het festival zal er een fotoshoot verloot worden onder de best geklede bezoekers.

Vintage Lifestyle Magazine

Vintage Lifestyle Magazine schrijft over Sugarcoated in hun eerste uitgaveĀ  Een Nederlands magazine over vintage lifestyle die hadden we nog niet! In de eerste uitgave een mooi artikel over ons waar we erg trots op zijn.