Vintage Hair Class

Wil je graag leren hoe je mooie Victory Rolls bij jezelf kunt maken? En wat nou precies de truc is achter die mooie vintage Dita von Teese slag? Geen paniek, wij helpen je! In onze Sugarcoated fotostudio gaan we onder het genot van een drankje, wat lekkers en een fijn muziekje aan de slag. Geen stress, wel gezelligheid.

Tijdens de Sugarcoated Vintage Hair Class behandelen we 6  verschillende vintage/pin-up hairdo’s aan de hand van voorbeelden, tips & tricks en oefeningen! Van simpel tot moeilijk en van casual tot over the top glamour.

Moet je nog iets meenemen? Je mag je eigen krultang meenemen maar wij hebben er ook voldoende voor je klaar liggen. Ga je er 1 aanschaffen? Kies dan voor een tang van 19mm dikte met een klepje.

Helaas is deze workshop niet geschikt voor dames met kort haar, het haar moet ongeveer tot op de schouders komen voor het gewenste effect en de meeste mogelijkheden.

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Vanaf 6 personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren. Mail voor meer info naar sugarcoatedpictures@gmail.com

CoverBoekje1

  • Prijs €69,99 per deelneemster
  • Maximaal 9 deelneemsters
  • Duur ca. 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated Goody Bag met de exclusieve hand out

Goodbye average girl, hello foxy lady!

Get Sugarcoated - Contact us now!