Wat is Sugarcoated?

Sugarcoated behoort tot de internationale vintage-top. Met de prijswinnende pin-up Vivian Kramer gezegd Freher als boegbeeld, heeft deze Rotterdamse fotostudio al honderden dames omgetoverd tot foxy ladies en vastgelegd als sultry sirens en vintage vixens. De iconische stijl uit uit de jaren ’40 en ’50 is de inspiratie voor het team van stylisten, visagisten, hair stylisten en fotografen. 

De fotoshoot

Het team creëert met zorg een bijzonder portret van jou/jullie. Door hun jarenlange ervaringen vinden de stylistes probleemloos jouw vintage alterego.

Vooraf neemt de styliste de door jou gewenste looks, sfeer en uitstraling met je door. Zij brengt samen met jou je voorkeuren en wensen in beeld: wil je glamour, extravagant, speels en onschuldig of toch sexy en geraffineerd? In overleg vinden we de stijl die bij jou past. Iedere shoot is maatwerk.

Op de dag van de shoot word je ontvangen met een grote glimlach en een inspirerende peptalk om je op je gemak te stellen. Daarna gaat de visagiste/hairstyliste met je aan de slag en kleed je je om in de voor jou geselecteerde look. Je transformatie tot vintage diva is nu helemaal compleet. 

Eenmaal voor de camera zorgt de Sugarcoated fotografe er met de nodige aanwijzingen voor dat je je op je gemak voelt en als een ware pro zo voordelig mogelijk voor de camera staat.

Wie is Sugarcoated?

De persoon achter Sugarcoated is Vivian Kramer gezegd Freher, ook bekend als The Dutch Pinup. Ze heeft een achtergrond als styliste voor magazines en tv. Podiumplaatsen heeft ze bereikt op internationale miss verkiezingen zoals Viva Las Vegas en in 2019 organiseerde ze samen met Succubus haar eigen zeer succesvolle pin-up verkiezing "Miss Pinup Benelux". 

Sugarcoated is onder leiding van Vivian uitgegroeid tot een waar begrip. Met de Sugarcoated fotostudio, salon en workshopruimte kan de (vintage-wereld) niet om haar heen.

Met Sugarcoated geeft Vivian uiting aan haar fascinatie en liefde voor de (life)style van de 40’s en 50’s. Zij maakt deze supervrouwelijke stijl bereikbaar voor iedereen. Ze schreef er zelfs een boek - de Vintage style guide - over.

Samen met een topteam aan visagisten/hairstylisten en fotografen maakt Vivian het Sugarcoated-team. 

Get Sugarcoated - Contact us now!